BSIJ BOUW BV  Duurzaam (ver)bouwen

BSIJ BOUW BV  is een echt familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector. Ons bedrijf is werkzaam in geheel noord en zuid holland. Het unieke bouwbedrijf uit Beverwijk .

BSIJ BOUW BV heeft voor elk idee een passende oplossing. Of het nu gaat om een complete nieuwbouw of een verbouwing van uw zolderverdieping wij realiseren het voor u. Wij zijn werkzaam zowel in de particuliere als zakelijke sector en u kunt het gehele bouwtraject aan ons uitbesteden incl het aanvragen van de nodige vergunningen, tekeningen en constructieberekeningen.  U kunt ook enkele van onze projecten bekijken.

Waarom moet u kiezen voor BSIJ BOUW BV ?

Door onze ruime ervaring als bouwbedrijf bieden wij u een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aan. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, dat zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus veel geld.
U zal dit merken, wanneer wij een offerte voor u hebben gemaakt. Onze offerte is hierdoor scherp en concurrerend, maar wel realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig.

Kortom; wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw project, groot of klein. heeft u nog vragen, neem dan nu contact op. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als nieuwe klant!!

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder!

Lees verder ...